Voorstelling
“Oscar….verdroomt zich”

“Oscar….. verdroomt zich”, Een boeiende tragi-komische “one man” voorstelling in een meeslepend verhaal dat is doorspekt met mooie songs en prachtig gitaarspel. Oscar is een “geslaagde” man in het leven, hij heeft alles wat zijn hartje begeert, een goeie baan, een mooi huis, knappe vrouw, fijn kind en een trouwe hond en zijn dagen gaan geruisloos en zonder tegenslag voorbij. Maar is het dat nu….is hij klaar, is dat wat hij zich wenste? ’s Nachts in zijn dromen dan speelt zijn alter-ego met hem en heeft hij bizarre dromen, dan ziet de wereld er heel anders uit…nee, helemaal niet zo gladjes en geruisloos, alles gaat op de schop en overhoop. Ik je mee in een van zijn dromen….en misschien zelfs die van jou…?

 

 

“Alles is van glas”, is de titelsong van mijn muzikale voorstelling over deze mooie maar ook krankzinnige wereld, wie mag er zijn, wie mag meedoen, over vervreemding, over het lot. En wie is er wel maar mag alleen maar toeschouwer zijn alsof hij achter glas zit. Een persoonlijke signatuur aan de dag van nu, met een knipoog, maar soms ook met venijn. Geen cabaret maar vooral muziek met een verhaal.

Voorstelling alles is van glas
Alles is van glas

Ik speel graag in kleinere theaters en huiskamers, ik houd van een intieme sfeer zodat het publiek dicht op mij zit en het verhaal kan meebeleven!

Ik ontmoet je graag  bij een van mijn voorstellingen.

tot ziens JOHN